Åbn indlæg

KLEZMERHJØRNET – 2022-03-03 kl. 18:30

Sprog: dansk
Studievært: Mariane Wachsberg
Tekniker: Roland Engelsmann
Beskrivelse: Aftenens Klezmerhjørne byder først på mere musik med gruppen Mazel fra deres nyeste cd “Alt un Nay” fra 2017.
Derefter skal vi til Ungarn/Balkan og høre musik spillet af den finske klarinetvirtuos Kari Kriikku med nummeret “Dances from Korand” – og den fænomenale Balogh Kalman og hans Gipsy Cimbalon Band. De har musikken i blodet, og det kan man også sagtens høre!!!

😊
Rigtig god fornøjelse!

Klezmerhjørnet – 2020-05-21 kl. 18:30

Sprog: dansk
Studievært: Mariane
Tekniker: Roland
Beskrivelse: Klezmerhjørnet
Gæster:

I aftenens første klezmerhjørne efter coronanedlukningen skal vi lytte til Andy Statman og hans orkester sammen med violinisten Itzak Perlman. Andy Statman har været hårdt ramt af corona, men er nu ovenpå igen. Der bliver også genhør med forskellig Jerusalem musik med bl. a grupperne Hesperion 21 og den ungarske klezmergruppe Sabbatsong. Vi skal også høre den canadiske gruppe Beyond the Pale og gruppen Pressburger klezmer Band fra Slovakiet.

Åbn indlæg

Klezmerhjørnet – Leonard Cohen på dansk 2019-10-24 kl. 18:30

Sprog: dansk
Studievært: Mariane Wachsberg og Aleksander Lehrer
Tekniker: Roland Engelmann
Beskrivelse: I Klezmerhjørnet den 24. Oktober hylder vi poeten og sangskriveren Leonard Cohen både på dansk og engelsk i anledning af koncerterne i Synagogen den 29.10 og udstillingerne på Gl. Strand og Nikolaj kunsthal. Udstillingerne løber helt frem til den 13. april 2020.
Vi skal også lytte til noget så specielt som jødisk musik spillet på orgel og høre den meget interessante og tankevækkende historie om orglets historie i synagogerne til forskellige tider. Bl.a skal vi høre den israelske orgelspiller Yuval Rabin spille en kendt Shabbat-melodi!

Udsendelse 2018-05-24 18:30

Sprog:Dansk
Studievært:Mariane og Aleksander L.
Tekniker:Roland
Medvirkende:
Beskrivelse:Klezmer hjørnet. I anledning af Jerusalem dagen indeholder dette Klezmerhjørne musik der handler om Jerusalem. Med mange internationale kunstnere, bl. a. Hesperion XXI ledet af Jordi Savall – og en enkelt dansk, nemlig Ove Verner Hansen med “Den hellige Stad”.

Udsendelse 2018-02-22 18:30

Sprog:Dansk
Studievært:Mariane Wachsberg
Tekniker:Roland Engelmann
Medvirkende:
Beskrivelse:Klezmerhjørnet. Musik med 2 gange Avital, Avi Avital på mandolin og Omer Avital på bas. Mest nykomponeret musik der krydser grænserne mellem jazz og klassisk. Desuden sange fra den engelsk/syriske sangerinde Ana Silvera’s nye cd “arcana”.

Navigation af indlæg

1 2 3 4 6 7 8
Rul til toppen