Åbn indlæg

HENRIK GOLDSCHMIDT I RADIO SHALOM! EN FANTASTISK UDSENDELSE OG ET FANTASTISK MENNESKE I MUSIKKENS TEGN! – 2023-02-08 kl. 18:30

Sprog:dansk
Studievært:Bjarne Krasnik
Tekniker: Abraham Kopenhagen
Gæster: Henrilk Goldschmidt
Beskrivelse:Lyt til denne dejlig udsendelse om Henrik Goldschmidt og hans liv. En rejse med musik og eventyr, krydret med live toner i studiet og også med fortællingen om 2.verdenskrig, der har præget familien på godt og ondt. Kom ind i en verden af glæde, nærvær og et markant samfundssind.

Åbn indlæg

KLEZMERHJØRNET – 2022-03-03 kl. 18:30

Sprog: dansk
Studievært: Mariane Wachsberg
Tekniker: Roland Engelsmann
Beskrivelse: Aftenens Klezmerhjørne byder først på mere musik med gruppen Mazel fra deres nyeste cd “Alt un Nay” fra 2017.
Derefter skal vi til Ungarn/Balkan og høre musik spillet af den finske klarinetvirtuos Kari Kriikku med nummeret “Dances from Korand” – og den fænomenale Balogh Kalman og hans Gipsy Cimbalon Band. De har musikken i blodet, og det kan man også sagtens høre!!!

😊
Rigtig god fornøjelse!

Åbn indlæg

Møde med forfatteren Narcisa Vucina om hendes “Tildas hemmelige bog” – 2021-11-08 kl. 18:30

Sprog:  dansk
Studievært: Miriam Shekhter
Tekniker: Abraham Kopenhagen
Gæster: Narcisa Vucina
Beskrivelse: I aften, den 8. november 2021 sender vi programmet om Narcisa Vucina og hendes bog “Tildas hemmelige bog”. Miriam Shekter interviewer forfatteren.
Vi sender også optagelse med Narcisa Vucina fra Den Jødiske Kulturfestival 2021 om samme emne, og vi hører Narcisa synge på ladino.

Navigation af indlæg

1 2 3 4 15 16 17
Rul til toppen