Harari – udsendelsen om myter – 2020-03-30 kl. 18:30

Sprog: Engelsk, intro på dansk
Studievært: Aleksander Milchtach Slaw
Tekniker: Aleksander Milchtach Slaw
Beskrivelse:

Hør Yuval Noah Harari diskutere myter, som vi har brug for at overleve, på Intelligence Squared hos Royal Geographical Society sammen med Michael Scott, professor i klassisk og oldtidshistorie.
Yuval Noah Harari er israelsk professor i historie, som har skabt røre verden over med sine populærvidenskabelige bøger om menneskehedens historie og ikke mindst fremtid. Sidstnævnte er ret så bemærkelsesværdigt for en historiker. Som bekendt beskæftiger historikere sig med fortid og til nøds samtid. I sin første bog, “Sapiens: En kort historie om menneskeheden” fremsætter Yuval Noah Harari en teori om at det er myter, som har skabt vores civilisation.
Udsendelsen er på engelsk.
Rul til toppen