OUMOU SANGARÉ – AFRIKANSK DIVA – 2022-07-02 kl. 22:00

Sprog: dansk
Studievært &tekniker: Aleksander Milchtach Slaw
Beskrivelse:

Det er Ukraine-krigens 128. dag med tusinder døde og sårede og omfattende ødelæggelser i Ukraine, som kæmper for at overleve og som ikke overlever uden vores, Europas og NATOs hjælp.
Husk det midt i glæden over, at det er i dag, at Tour de France løber af stablen i København under store festligheder og at byen også summer af musik på gader, pladser, cafeer og spillesteder, fordi Copenhagen Jazz Festival er over os – og tak for det!!!!
Mange store såvel som mindre kendte navne er kommet til København for at optræde og man skal ikke gå glip af dem, man gerne vil høre og se. Der er udvalg til alle!
Et af de store navne, som oven i købet har fået lov til at optræde på den danske nærmest nationalscene – DR Koncerthuset – er den afrikanske sangerinde Oumou Sangaré. Hun stammer fra Mali i Vestafrika og hendes musik forener hendes etniske rødder med elementer af funk, blues, rock og pop.
Af indlysende grunde kan jeg ikke spille hendes koncert, hun gav hos DR for 6 dage siden, men jeg fandt frem til hendes andre live optrædener. Vi lytter hendes koncert fra 2017 på Afrikanisches Kulturfest 2017 i Frankfurt i Tyskland og lytter også så meget som vi kan nå af hendes koncert til festivalen Europe Intégrale i 2019.
Rul til toppen