ISRAELSKE ASAF AVIDAN – EN KUNSTNER, SOM VÆKKER KONTROVERSER – 2023-04-15 kl. 22:00

Sprog: dansk
Studievært og tekniker: Aleksander Milcchtach Slaw
Beskrivelse:

“Madness. Genius. And this in all aspects: lyrics, interpretation, musicality, originality. Admiration and deep reverence, Mr. Avidan. You can’t be human… You’re probably from Venus or space, your talent is truly supernatural” – lyder fra en af de begejstrede Asaf Avidan fans.
Den israelske singer-songwriter og verdenskendt pop-rock-electronica stjerne, som synger med næsten sopranstemme efterlader ikke lyttere og koncertdeltagere ligeglade – enten elsker de ham eller hader ham. Jeg hører til de første og har derfor besluttet at bruge mit jazzprogram til at spille Asaf Avidan, selv om han nok ikke kan falde under kategorien jazz.
Lørdag aften lytter vi til Asaf Avidan live på The Acropolis i Athen – friluftsscenen The Odeon of Herodes Atticus Theatre, som er et antikt amfiteater bygget i 161 e.K. ved Akropolis’ sydlige skråning. Koncerten fandt sted i 2022.
Rul til toppen